Rólunk

1994 óta

A Napliget Étterem 1994.májusában nyílt meg, és azóta töretlen népszerűséggel működik mind a helybéli, mind a környékbeli települések lakosainak legnagyobb megelégedettségére.
Az étterem Nagycserkesz községben található a 36-os főútvonal mentén, ahol nyitva áll az év minden napján 10-22 óráig, hogy a kedves vendégek felejthetetlen időt töltsenek el a gasztronómiai élvezetek felkutatásában.
Az étterem 140 férőhelyes, amely megoszlásban a következő: 50 fős étterem, 40 fős külön terem és 50 fős terasz dohányzó résszel.
Étlapunkon nagyon sokféle főételből, különféle salátákból és desszertekből válogathatnak vendégeink. Az ételek röviden jellemezve: Egyszerűek, de tartalmasak, ugyanakkor változatosak és sokszínűek. Éppen ezért nálunk mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő ételt, melyek közül kiemelnénk az örök slágert, a nagycserkeszi tehéntáncot, sertésborda farmer módra vagy a mézes-almás pulykamellet.
Amíg a szülők az ételt fogyasztják, gyermekeik rendelkezésére áll az E. U. szabványoknak is megfelelő játszótér. Áraink családbarátnak mondhatóak, így nagyon sok kisebb-nagyobb családi, üzleti és baráti rendezvényekre van megrendelésünk. Éttermünket sok híres személy látogatja. Ha mind ez felkeltette érdeklődését, akkor látogassanak meg minket.